fbpx

Verutumin ydintiimi vahvistui kahdella koulutuksen ja kehittämisen asiantuntijalla. Tervetuloa tiimiin Ami Kuula ja Tuija Matikainen 

Kouluttajina molemmat tunnetaan innostavina ja monipuolisina ammattilaisina, joilla osaamisen kehittäminen on lähellä sydäntä.  

Amilla on pitkä työkokemus sekä yksityisellä että julkisella sektorilla kouluttajana, koulutussuunnittelijana ja hr-tehtävistä. Amin työn punainen lanka on asiakaslähtöisyys. Hiljattain suoritettu Business Advisor -tutkinto on antanut entisestään työkaluja ohjata asiakkaita oman oivalluksen kautta ratkaisuihin. Nämä tilanteet, olivat sitten pieniä, arkisia asioita tai elämän kokoisia käänteitä, antavat työhön iloa ja onnistumisen hetkiä. Ohjaaminen ja kouluttaminen sujuvat sujuvasti molemmilla kotimaisilla ja englannin kielellä. Amin osaamispankissa on kymmenkunta muuta kieltä alkeis- tai turistitasolla, uusimpana vietnamin kieli.  

 

 

 

Tuija on käytännönläheinen ja helposti lähestyttävä henkilöstön osaamisen kehittämisen asiantuntija. Erityisen hyvin Tuija tuntee sote-alan osaamistarpeet. Monissa kehittämisprojekteissa osaamisensa näyttäneenä Tuija innostuu, kun onnistuu kouluttajana ja ohjaajana innostamaan toisia vahvistamaan ammatillista osaamistaan. Tuijalla on takataskussaan aina verbaalista rautalankaa – hänellä on nimittäin hämmästyttävä taito tuoda selkeyttä epäselviin asioihin käytännönläheisillä esimerkeillä. Tuoreella kasvatustieteen maisterilla on ennestään ammatillisen opettajan ja tradenomin tutkinnot eli Tuija todella elää kuten opettaa, hän kehittää jatkuvasti omaa osaamistaan. Tuijalle uuden oppiminen on tärkeä osa työhyvinvointia ja omaa jaksamista. Lisää voimia jaksamiseen Tuija saa luonnosta, ja rajoitusten taas salliessa, matkustamisesta.  

 

 

Ami ja Tuija toimivat koulutussuunnittelijana Verutumissa. Heidän osaamisensa tulee näkymään tulevien koulutusten sisällöissä ja ohjauksissa. Lämpimästi tervetuloa tiimiin!