fbpx

KOULUTUKSEMME

Pitkäkestoiset koulutukset

Olemme erikoistuneet pitkäkestoisiin, asiakaskohtaisesti suunniteltuihin ja räätälöityihin koulutuksiin. Tarjoamme koulutusta esimerkiksi johtamis- ja esimiestoiminnan, taloushallinnon, yritysneuvonnan ja konsultoinnin, liiketalouden, myynnin ja markkinoinnin sekä tuotekehityksen, palvelumuotoilun ja yrittäjyyden aloilta.

Pitkäkestoiset koulutukset kestävät noin 1-2 vuotta, joiden aikana pidetään 10-20 opintopäivää joko lähi- tai etätoteutuksena. Kouluttajina toimivat omien alojensa huippuasiantuntijat, joiden opastuksen avulla opiskelijat saavat vankan tieto- ja taitopohjan oman työnsä ja ammattitaitojensa kehittämiseen. Koulutuksemme sidotaan aina työelämän aitoihin kehittämiskohteisiin ja opiskelijan omaan työhön. Yhdistämme koulutuksiin monipuolisia oppimisympäristöjä. Opiskelijat ovat pitäneet koulutuksiamme erinomaisina myös verkostoitumisen ja vertaistuen kannalta.

Koulutukset voidaan toteuttaa tutkintotavoitteisena koulutuksena, jolloin koulutuksen yhteydessä suoritetaan ammatillinen perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinto. Tutkinnon voi suorittaa myös ilman tutkintokoulutusta.

Koronatilanteen vuoksi koulutuksemme järjestetään tällä hetkellä etäyhteyksin.

 

Lyhytkestoiset koulutukset

Tarjoamme myös lyhytkestoisia koulutuskokonaisuuksia, joissa paneudutaan jonkin tietyn osaamisalueen ydinasioihin asiantuntijoidemme johdolla. Järjestämme asiakkaan toiveiden mukaisesti esimerkiksi työpajoja, sparrauspäiviä tai konsultointia. Olemme järjestäneet asiakkaillemme esimerkiksi käytännönläheistä vuorovaikutuskoulutusta, palvelumuotoilutyöpajoja, juridiikkasparrauspäiviä ja talouskonsultointia. Lyhyissäkin koulutuksissa pidämme huolen siitä, että osallistujat saavat henkilökohtaista hyötyä ja konkreettisia työkaluja työhönsä.

 

Verkkovalmennukset

Toteutamme verkkovalmennuksia eri aloille, esimerkiksi taloushallintoon ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyen. Tällä hetkellä yksi kärkivalmennuksistamme on Tili-instituuttisäätiön KLT-tutkintoon valmistava KLT-verkkovalmennus.

Yhteystiedot

Verutum Oy
Pasilankatu 2
00240 Helsinki

[email protected]

Y-tunnus: 1798271-7