ilmoittaudu

Verutum Oy

kiikariVerutum on koulutus- ja valmennusalan yritys. Verutum tarjoaa työelämän osaamistarpeisiin liittyviä koulutuksia, joiden kohderyhmänä ovat yritykset ja julkisyhteisöt sekä niissä työskentelevä henkilöstö.

Verutum on toteuttanut vuodesta 2001 lähtien koulutushankkeita eri alojen organisaatioille johtamis- ja esimiestoiminnan, taloushallinnon, liiketalouden, myynnin ja markkinoinnin sekä tuotekehityksen ja yrittäjyyden alueilla. Toimintamme laadun takeena ovat kokeneet ja ammattitaitoiset asiantuntijamme.

Verutumin tavoitteena on olla yritysten ja julkisyhteisöjen tuloksellisin koulutuskumppani sekä aikuisen oppimisen edelläkävijä.

Verutum panostaa uusiin oppimisympäristöihin ja rakentaa ketterällä ja verkostomaisella toimintatavalla koulutuksia, joilla edistetään yksilöiden osaamisen kehittämistä ja autetaan organisaatioita viemään strategioitaan käytäntöön.

Verutum toimii kattavan sidosryhmäverkostonsa kautta koko Suomen alueella. Lisäksi toteutamme koulutuksia, joiden tavoitteena on edistää suomalaisten yritysten kansainvälistä laajentumista.

Koulutusten tarkoituksena on saavuttaa pysyviä muutoksia asiakasyritysten
ja -yhteisöjen käytännöissä sekä tarjota asiantuntevaa kumppanuutta muutosprosessin eri vaiheissa.

Yksittäiselle opiskelijalle Verutumin koulutukset antavat työkaluja oman työnsä hallintaan ja kehittämiseen.

Kehittämällä koko ajan myös omaa osaamistamme ja toimintamme laatua takaamme koulutustemme tuloksellisuuden.

Osaamisella kärkituloksia!

Ota yhteyttä

Voit laittaa meille viestin ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Kysymyksiä tai mietteitä? Autan mielelläni.

Paina ENTER keskustellaksesi