fbpx

Verutum oy

Verutum on koulutus- ja valmennusalan yritys, joka tarjoaa työelämän osaamistarpeisiin liittyviä koulutuksia. Kohderyhmänämme ovat yritykset ja julkisyhteisöt sekä niissä työskentelevä henkilöstö.

 

Verutum on toteuttanut vuodesta 2001 lähtien koulutushankkeita eri alojen organisaatioille johtamis- ja esimiestoiminnan, taloushallinnon, liiketalouden, myynnin ja markkinoinnin sekä tuotekehityksen ja yrittäjyyden alueilla. Tavoitteenamme on olla yritysten ja julkisyhteisöjen tuloksellisin koulutuskumppani sekä aikuisen oppimisen edelläkävijä. Kehittämällä koko ajan myös omaa osaamistamme ja toimintamme laatua takaamme koulutustemme tuloksellisuuden.

Verutum toimii kattavan sidosryhmäverkostonsa kautta koko Suomen alueella. Lisäksi toteutamme koulutuksia, joiden tavoitteena on edistää suomalaisten yritysten kansainvälistä laajentumista. Toimintamme laadun takeena ovat kokeneet ja ammattitaitoiset asiantuntijamme/valmentajamme, joilla on vahva teoreettinen pohjakoulutus ja vankka kokemus vaativista tehtävistä omilla osaamisalueillaan. Edistämme yksilöiden osaamisen kehittämistä ja autamme organisaatioiden strategioiden viemisessä käytäntöön. Haluamme taata asiakkaillemme ihmisläheistä ja toiminnallista koulutusta.

Yhteystiedot

Verutum Oy
Pasilankatu 2
00240 Helsinki

[email protected]

Y-tunnus: 1798271-7