fbpx

”Tulevaisuudessa kuntien ydintehtävää voi nimetä elinvoimatyöksi”, kiteyttää tulevaa muutospainetta Liperin elinkeinojohtaja Mika Hyttinen.

Suomalaisissa kunnissa puhaltavat muutoksen tuulet. Sote-palvelujen siirtyessä hyvinvointialueille, kuntien verotusperusteet muuttuvat ja tätä kautta kuntien tekemisen painopisteet tulevat muuttumaan. Tulevaisuuden kunnissa tarvitaan muutosagentteja asiakaslähtöisten palvelujen kehittämiseen.

Ilmoittaudu klikkaamalla alla olevaa ’ilmoittaudu ja lue valmennuskuvaus’ -painiketta tai jatka Kehittäjävalmennus – Tulevaisuuden kunta – esittelyn lukemista.

 

 

Osaamista asiakkaan palvelutarpeiden tunnistamiseen

 

Tulevaisuuden kunta – kehittäjävalmennus vahvistaa kuntien asiantuntijoiden, palvelujen kehittäjien ja esihenkilöiden osaamista asiakkaiden palvelutarpeiden tunnistamiseen. Alan huippuasiantuntijoiden kanssa suunniteltu valmennus antaa konkreettisia työkaluja asiakaslähtöisten toimintatapojen kehittämiseen. Millainen on tulevaisuudessa kuntalaisen palvelupolku?

 
Kuntakehittäjä -tulevaisuuden kunta-2

 

Palveluinnovaatioita yli kuntarajojen

 

Testattujen mallien jakaminen rohkaisee tarttua muutokseen. Kuntien kehittäjille suunniteltu valmennus antaa ideoita ja valmiuksia hyödyntää erilaisissa toimintaympäristöissä käytössä olevia malleja ja luoda niistä uusia, asiakaslähtöisiä toimintatapoja. Valmennus on kunta-alan edelläkävijöille myös erinomainen mahdollisuus verkostoitumiseen ja moniammatillisen tiimityömallien kehittämiseen.

”Kuntien väliseen yhteistyöhön pitää rakentaa porkkanoita. Elinkeinoelämän kanssa kunnissa voidaan tehdä uudenlaista yhteistyötä. Tarvitaan paljon uutta ajattelua, rohkeutta tarkastella asioita uudella tavalla”, vahvistaa Hyttinen.

Kehittäjävalmennus avaa näkökulmia ja antaa keinoja toimintamallien jalkauttamiseen ja tiedon jakamiseen. Muutosvalmiutta rakennetaan yhdessä tekemällä.

 

Lue valmennuskuvaus, tilaa esite ja ilmoittaudu klikkaamalla alla olevaa painiketta.

”Kunta on kuntalaisen koti. Kunta luo hyvän arjen, jossa kuntalaiset otetaan huomioon niin fyysisessä kuin digitaalisessa ympäristössä. Kunta rakentaa tulevaisuutensa pitkäjänteisesti, moninäkökulmaisesti ja muiden kanssa yhteistyössä.”

– Kuntakentän yhteinen visio 2030

 

Kysy lisää!

t

Mitä

Tulevaisuuden kunta – kehittäjävalmennus on suunnattu kuntaorganisaatioissa työskenteleville asiantuntijoille, esihenkilöille ja kehittäjille. Valmennuksessa tuloksia saavutetaan palvelumuotoilulla: Toteutuksessa mennään palveluiden ja toimintamallien kehittämisen ytimeen – koko valmennusprosessi on ideointia – kehittämistä – pilotointia – ja lopulta käyttöönottoa organisaation tavoitteiden ja strategioiden pohjalta.

Valmennusohjelma on tutkintotavoitteinen koulutus, jossa 1,5 vuoden aikana suoritat palvelumuotoilupainotteisen Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon (TKEAT).  Valmennuksen toteuttavat yhdessä Verutum, Innokylä ja Priole.

Varaa paikkasi seuraavaan ryhmään klikkaamalla ’Ilmoittaudu ja lue valmennuskuvaus’ -painiketta yläpuolella!