fbpx

Suuntaatko ensi syksynä KLT-tenttiin? Me autamme sinut pääsemään tentistä läpi. Verutum järjestää jälleen vuosien vankalla kokemuksella KLT-tenttiin valmistautuville huippuunsa hiotun verkkovalmennuskurssin. Kurssin tavoitteena on valmentaa sinut läpi KLT-tentistä. Takaa onnistumisesi syksyn 2021 tentissä ja tule mukaan suuren suosion saavuttaneeseen valmennukseen!

Valmennus toteutetaan verkko-opetuksena, jolloin voit kuunnella luentoja ja tehdä KLT-tenttiin valmistavia harjoitustehtäviä itsellesi parhaiten sopivana aikana, paikasta riippumatta. Lisäksi saat ajankohtaista tietoa kurssin aihepiireistä asiantuntevalta kouluttajaltamme ja hän vastaa sinua askarruttaviin kysymyksiin. Valmennus sisältää myös etäyhteyden välityksellä pidettäviä liveklinikoita, jotka tulevat tallenteina verkkoympäristöön.

Valmennuksen pääkouluttajana toimiva KHT-tilintarkastaja, KLT, MBA Jukka Hämäläinen on yksi Suomen johtavista taloushallintoalan valmentajista. Lisäksi hän on toiminut yrittäjänä ja johtajana tilitoimistoalalla jo yli 20 vuotta. Hämäläinen on myös aktiivinen kirjoittaja, ja häneltä on ilmestynyt kirja Osakeyhtiön tilinpäätösmallit ja ohjeistus (Alma Talent).

Uusi valmennus käynnistyy 1.4.2021. Verkkoympäristö on avoinna tenttiin saakka, ja voit ladata harjoitusmateriaalit käyttöösi tentin jälkeen.

Valmennuksen hinta on 690 euroa + alv / opiskelija. Valmennus on mahdollista maksaa useammassa erässä.

Huom! Jos samasta yrityksestä tulee vähintään kaksi osallistujaa, valmennuksen hinta on 570 euroa + alv / opiskelija. Jos samasta yrityksestä tulee vähintään viisi osallistujaa, hinta on 520 euroa + alv / opiskelija.

Katso Jukan esittelyvideo valmennuksesta: