fbpx

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta! Verutum toivottaa vuoden viimeisen uutiskirjeen myötä rentouttavaa joulun aikaa ja menestystä vuodelle 2017!


SUUNTA KOHTI KESTÄVIÄ RATKAISUJA

solar-cells-708178_640

Suomen hallitus on hyväksynyt marraskuun lopussa 2016 uuden kansallisen energia- ja ilmastostrategian. Strategia antaa linjaukset konkreettisille toimenpiteille ja tavoitteille, joilla Suomi saavuttaa hallitusohjelmassa ja EU:ssa sovitut energia- ja ilmastotavoitteet vuoteen 2030 mennessä. Työ- ja elinkeinoministeriön 24.11.2016 julkaistun tiedotteen mukaan linjausten todentuessa uusiutuvien energianlähteiden osuus nousee ja uusitumattomien pienenee, ja päästövähennystoimenpiteet kohdistetaan eritysesti tieliikenteeseen.

Energia- ja ilmastostrategiassa painotetaan kotimaiseen tuotantoon ja liiketoimintaan kytkeytyviä kestäviä ratkaisuja. Tämänkaltaisia innovatiivisia ratkaisuja on ollut eturintamassa innovoimassa Verutumin Biotalous-Inno-koulutuksiin osallistuneet biotalouden alan toimijat. Uusia ryhmiä käynnistyy alkuvuodesta 2017.

Kysy lisää Biotalous-Inno-koulutuksistamme!


LEMMIKEILLE HALUTAAN LAADUKASTA PALVELUA JA HOITOA

Lemmikki- ja eläinala on muutoksessa. Esimerkiksi Eläinlääkäripalvelut Evidensian vuonna 2016 teettämän tutkimuksen mukaan suuri osa suomalaisista pitää lemmikkejä yhtä tärkeinä kuin muita perheenjäseniä, ja odottaa lemmikkien hoidon olevan yhtä laadukasta kuin ihmisten. Myös muiden lemmikeille kohdistettujen palvelujen kysyntä on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti. Lemmikeille halutaan tarjota entistä enemmän muun muassa uudenlaisia hyvinvointipalveluja. Verutum on kehittänyt lemmikki- ja eläinalalla toimiville työntekijöille ja yrittäjille aivan uudenlaisen koulutusohjelman Lemmikki-LPT:n, jonka avulla alan toimijat pystyvät vastaamaan alan kasvaviin ja muuttuviin tarpeisiin. Koulutus antaa konkreettisia työkaluja arkipäivän toiminta- ja palvelukäytäntöjen uudistamiseen sekä vetovoimaisempaan asiakaspalveluun.

Kysy lisää Lemmikki-LPT-koulutuksestamme!

 


KLT-VERKKOVALMENNUS STARTTAA JÄLLEEN

Verutum on jo monena vuonna järjestänyt taloushallintoalan KLT-tenttiin valmistavaa verkkovalmennusta. Suuren suosion saavuttanut KLT-verkkovalmennus käynnistyy jälleen keväällä 2017. Kurssin tavoitteena on valmentaa osallistujaa KLT-tentistä läpi.

Valmennus toteutetaan kokonaan verkko-opetuksena, jolloin voit kuunnella luentoja ja tehdä KLT-tenttiin valmistavia harjoitustehtäviä itsellesi parhaiten sopivana aikana, paikasta riippumatta. Lisäksi saat ajankohtaista tietoa kurssin aihepiireistä asiantuntevalta kouluttajaltamme.

Valmennuksen hinta on 690 euroa + alv / opiskelija.

Hyödynnä ennakkovaraajan etu!
Mikäli ilmoittaudut ennen 20.1.2017, saat 10 % alennuksen.

Ilmoittaudu valmennusohjelmaan

Lisätiedot:
Jouni Vilkko, Verutum Oy
041-452 9268
[email protected]


joulukortti3