fbpx

TÄYDELLÄ TOHINALLA KOHTI SYKSYÄ

Ilmat alkavat vähitellen viiletä syksyisiksi, ja Verutumin toimistokin on palannut kesälaitumilta työn touhuun. Lähestyvä syksy on vilkas, ja käynnistymässä on monia uusia koulutusryhmiä. Tässä kurkistus muutamiin Verutumin lähiaikoina alkaviin koulutuksiin. Varaa paikkasi ryhmiin nyt.


Hoiva 2020 -valmennus

Verutum on räätälöinyt hoivatyön yrittäjille ja avainhenkilöille suunnatun valmennuksen, jonka avulla kehitetään innovatiivisesti hoiva-alan palvelutoimintaa ja toimijoiden omaa asiantuntijuutta vastaamaan kentän muuttuviin tarpeisiin. Mentorointi on myös tässä valmennuksessa tärkeä elementti, jotta ideointi, kehittäminen ja toimintamallien käytäntöön vieminen olisi mahdollisimman hedelmällistä. Ensimmäisen, talvella 2017 alkaneen valmennusryhmän osallistujien kokemukset valmennuksesta ovat olleet positiivisia, ja nyt lokakuussa 2017 käynnistyy uusi ryhmä.

Ilmoittaudu mukaan Hoiva2020 -valmennukseen!


Innokylän tuutorikoulutus 12

Yhteistyössä Innokylän kanssa toteutettava innokylän tuutorikoulutus jatkaa kestosuosikkina, ja jo kahdestoista ryhmä käynnistyy syyskuussa 2017. Sosiaali- ja terveysalan kehittäjille suunnatussa Innokylän tuutorikoulutuksessa asiakaslähtöinen kehittäminen ja käyttäjälähtöiset palvelumuotoilun menetelmät ovat keskiössä.

Ryhmään mahtuu vielä muutama innokas kehittäjä, joten ilmoittaudu pikaisesti!


Business Advisor 8

Taloushallintoliiton kanssa yhteistyössä räätälöity tilitoimistoalalle suunnattu Business Advisor -valmennusohjelma auttaa tilitoimistoalan toimijoita kehittämään yritysneuvontaan ja neuvontapalvelujen tuotteistamiseen liittyviä ratkaisuja. Jo kahdeksas ryhmä käynnistyy syksyllä 2017. Olemme kehittäneet valmennusta palautteen pohjalta entistä asiakaslähtöisemmäksi ja käytännönläheisemmäksi, ja tulevassa ryhmässä pureudutaan heti alusta lähtien konkretiaan ja asiakastyön kehittämiseen.

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

 


Biotalous Inno -valmennus

Katso myös: biotalous.fi

Verutum on yhdessä Tapion ja ProAgrian kanssa luonut Suomen biotalousstrategian toteuttamista
tukevan valmennuksen, jossa sen osallistujat kehittävät palvelumuotoilun keinoin uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja palveluinnovaatioita. Biotalous -Inno -valmennuksen toteutuksia on ollut niin Pohjois-Suomessa kuin Vaasan ja Seinäjoen alueella ja loppusyksystä 2017 käynnistyy jälleen uusia ryhmiä.

Ilmoittaudu mukaan!


Etkö löytänyt näistä tilanteeseesi sopivaa valmennusta?

Me Verutumissa suunnittelemme ja käynnistämme jatkuvasti uusia valmennuksia ja koulutusohjelmia. Ota rohkeasti yhteyttä ja etsitään sinulle tai organisaatiosi tarpeisiin juuri sopiva koulutusratkaisu.

Lisätiedot:
Jouni Vilkko, Verutum Oy
041-452 9268
[email protected]