fbpx

Haluatko päästä ensi syksyn KLT-tentistä läpi? Me autamme! Verutum järjestää Taloushallintoliiton KLT-tenttiin valmentavan suositun verkkovalmennuksen myös vuonna 2019. Sinua kohti tenttiä valmistava valmennus avautuu 2.4.2019,  ja ilmoittautuminen on nyt täydessä vauhdissa. Tutustu alla valmennuksen sisältöihin kouluttaja Jukka Hämäläisen avulla ja lue aiempien vuosien osallistujien kokemuksia valmennuksesta.

Ilmoittaudu mukaan nyt tästä linkistä tai jos jokin jäi vielä askarruttamaan, älä epäröi ottaa yhteyttä klikkaamalla tästä.

Verkkovalmennuksen pääkouluttajana toimii edellisten vuosien tapaan Jukka Hämäläinen (MBA, HT-tilintarkastaja, KLT). Hämäläisellä on pitkä kokemus taloushallinnon ammattilaisena ja kouluttajana. Hän seuraa aktiivisesti alalla tapahtuvia muutoksia, ja valmennuksen sisältöjä sekä toteutustapaa kehitetään jatkuvasti aiempien vuosien valmennuksista kertyneen vankan kokemuksen ja osallistujilta saadun palautteen perustella.

Valmennus maksaa 690 euroa (+ alv). Huom! Jos samasta yrityksestä tulee vähintään kaksi osallistujaa, valmennuksen hinta on 570 euroa + alv / opiskelija. Jos samasta yrityksestä tulee vähintään viisi osallistujaa, hinta on 520 euroa + alv / opiskelija.

Verkkovalmennusympäristö avautuu 2.4.2019, mutta valmennukseen voi ilmoittautua myöhemminkin. Verkkovalmennusympäristö on avoinna seuraavaan KLT-tenttiin saakka lokakuulle 2019.


 


 

Lue aikaisempien vuosien osallistujien kokemuksia valmennuksen jälkeen:

Tärkeä opaskartta kohti KLT-kirjaa

Verkkovalmennuksesta tukevat eväät KLT-tenttiin

Suosittu KLT-verkkovalmennus käynnistyy jälleen