fbpx

Ilmastonmuutos-Inno

Ilmastonmuutos-Inno -valmennusohjelmaan osallistumalla olet alan kehityksen aallonharjalla rakentamassa uusia liiketoimintamahdollisuuksia, kehittämässä palveluinnovaatioita ja kasvattamassa verkostoyhteistyötä luonnonvara- ja ympäristöalalle. Tuotteistat organisaation palveluita palvelumuotoilun keinoin, pilotoit ja viet uudet palvelut käytäntöön.

Valmennusohjelman sisältö kytketään tukemaan Suomen kansallisten ilmastotavoitteiden ja samalla kansainvälisten tavoitteiden saavuttamista.

Valmennuksen teemana on ilmastonmuutoksen hillintä ja siihen sopeutuminen luonnonvara-alalla ja yleisesti. Valmennus on suunnattu luonnonvara- ja ympäristöalalla toimiville asiantuntijoille, esihenkilöille ja kehittäjille. Osallistumalla valmennukseen olet mukana kehittämässä itseäsi ja organisaatiotasi ilmastonmuutoksen edelläkävijäksi ja samalla entistä kilpailukykyisemmäksi toimijaksi. Ohjelman valmentajat ovat eri osa-alueiden huippuasiantuntijoita ja valtakunnallisesti tunnustettuja osaajia. Olemme kehittäneet valmennuksen yhdessä Tapion ja ProAgrian asiantuntijoiden kanssa.

Valmennus kestää n. 1,5 vuotta ja sisältää 10 lähiopintopäivää. Järjestämme valmennuksia ympäri Suomen.

Seuraava valmennus alkaa 30.9.2020 pääkaupunkiseudulla. Kysy rohkeasti lisää ja pyydä tarkempi esite valmennuksen sisällöistä.

Koulutusohjelmien keskeisiä teemoja ovat mm.:

  • Uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytäminen
  • Palveluinnovaatioiden kehittäminen
  • Verkostoyhteistyön kehittäminen
  • Palveluiden tuotteistaminen
  • Palveluiden pilotointi, myynti ja kaupallistaminen

Pyydä esite ja kysy lisää:

  • Haluan lisätietoa koulutuksesta

Yhteystiedot

Verutum Oy
Pasilankatu 2
00240 Helsinki

[email protected]

Y-tunnus: 1798271-7