fbpx

Yksityisyyskäytännöt

Yksityisyyskäytännöt ja turvallisuus

Verutum Oy hallinnoi henkilötietoja ja pyrkii varmistamaan yksityisyytesi suojan palvelujamme käyttäessäsi. Henkilötiedot käsitellään ja suojataan Verutum Oy:n käytäntöjen avulla.

Henkilötiedot

Kun annat meille henkilötietosi, suostut siihen, että käytämme tietojasi palvelumme suorittamiseen lupaamallamme ja odottamallasi tavalla. Tietojasi voidaan käyttää myös verkkosivustomme liikenteen seurannassa, jotta voimme kehittää sivuston ulkoasua ja asettelua.

Emme koskaan välitä/myy/vaihda tietojasi kolmannelle osapuolelle muuta kuin Verutum Oy:n markkinointia varten. Tietoja välitetään kolmansille osapuolille vain Verutum Oy:n luvatun palvelun varmistamiseksi.

Tietojasi säilytetään vain niin kauan kuin palvelumme toimittaminen tai laki edellyttää.

Oikeus tietää, mitä tietoja säilytetään

Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä ja selvittää, mitä tietojasi meillä on hallussamme. Jos tiedot ovat vääriä, epätäydellisiä tai tarpeettomia, voit pyytää niiden korjaamista tai poistamista. Voit peruuttaa suostumuksesi käyttää henkilötietojasi markkinointitarkoituksiimme (esim. tuoteluetteloiden, uutiskirjeiden tai tarjousten lähettämiseen) milloin tahansa.

Hallintoalue ja lakien soveltaminen

Rajoittamatta oman maasi kuluttajansuojalain antamia oikeuksia yksityisyydensuojaan ja tietoturvaan sekä niihin liittyviin kiistoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakeja. Yksityisyydensuojaan ja tietoturvaan tai verkkosivuston käyttöön liittyvät kiistat ratkotaan yksinomaan suomalaisissa oikeusistuimissa.