fbpx

VALMENTAVA Johtaminen ensihoidossa

 Ilmoittaudu jo nyt mukaan 21.11.2023 alkavaan ryhmään.

VALMENTAVA JOHTAMINEN ENSIHOIDOSSA -valmennusohjelma on suunnattu ensihoitotyössä toimiville asiantuntijoille, esihenkilöille ja esihenkilötyöhön siirtyville ammattilaisille.

Valmennusohjelman avulla kehität omaa toimintatapaasi valmentavana ja innostavana esihenkilönä ja saat työkalupakin oman esihenkilötyön tueksi.

Ohjelman valmentajat ovat terveydenhuollon ja esihenkilötyön huippuasiantuntijoita. Valmennus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on osallistujille (sekä heidän työnantajilleen) maksutonta. Valmennuksen myötä suoritat esihenkilötyöhön ja johtamiseen liittyvän ammattitutkinnon.

Valmennuksen kesto on n. 1,5 vuotta ja ohjelmaan kuluu noin 10 opintopäivää.

Seuraava valmennus käynnistyy 21.11.2023 etäyhteyksin. Varaa jo nyt paikkasi valmennukseen ja ilmoittaudu klikkaamalla painiketta alla.

Verkostoidu ensihoidon ammattilaisten kanssa!

 

Tutustu Verutumin kaikkiin käynnissä oleviin sosiaali- ja terveydenhuollon ohjelmiin klikkaamalla tästä hyperlinkistä tai jatka lukemista ja perehdy tämän ensihoidon valmennuksen sisältöön alla.

 

OHJELMAN osa-alueet, Valmentava johtaminen ensihoidossa (klikkaa, suurenna ja palaa takaisin ilmoittautumaan):

 

Miksi sinun ja organisaatiosi kannattaa ilmoittautua mukaan?

Kysymykseen saat vastauksen lukemalla Mian ja Paulan kokemuksia ensihoitoon räätälöidystä esihenkilötyön valmennuksesta klikkaamalla tätä hyperlinkkiä.

 

Kysy lisää:

  • Haluan lisätietoa koulutuksesta
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteystiedot

Verutum Oy
Pasilankatu 2
00240 Helsinki

info@verutum.fi

Y-tunnus: 1798271-7