fbpx

SOTE MEETS HYTE – Kehittäjävalmennus

Vielä ehdit mukaan Kymenlaakson ryhmäämme, ilmoittaudu 27.6.2024 mennessä. Ensimmäinen opintopäivä pidetään lähitoteutuksena 27.8.2024 Kotkassa. Valtakunnallinen ryhmä käynnistyy etäyhteyksin 1.10.2024. Ilmoittaudu ryhmään mukaan 24.9.2024 mennessä.

Laaja-alaiseen hyvinvointiin vankalla yhteistyöllä

 

Valmennus on suunnattu kaikille hyvinvoinnin ja sitä tukevien tehtävien ja palveluiden parissa työskenteleville ammattilaisille ja kehittäjille kunnissa, hyvinvointialueilla, järjestöissä, seurakunnissa ja yrityksissä.

Valmennuksella rakennat osaamistasi asiakaslähtöisten, hyvinvointia ja terveyttä edistävien palveluiden kehittämiseen sekä nykyisten toimintaprosessien parantamiseen yhteistyössä yli toimiala- ja organisaatiorajojen.

Palvelumuotoilulla tuloksiin – Valmennuksen toteutuksessa mennään palveluiden ja toimintamallien kehittämisen ytimeen – koko valmennusprosessi on ideointia, kehittämistä, pilotointia ja lopulta käyttöönottoa organisaation tavoitteiden ja strategioiden pohjalta.

Valmennuksessa sovelletaan konkreettisia menetelmiä kehittämistyöhön sekä hyödynnetään mm. Innokylän työkaluja. Valmennuksen sisällöissä yhdistyy uusin tutkimustieto hyviin käytännön case-esimerkkeihin sekä kehittämisen työkaluihin.

Valmennuksen toteuttaa Verutum Oy yhteistyössä Innokylän kanssa. Ohjelman valmentajat ovat eri osa-alueiden huippuasiantuntijoita ja valtakunnallisesti tunnustettuja osaajia.

Valmennuksen kesto on noin 1,5 vuotta ja sisältää 10 opintopäivää (Kymenlaakson ryhmä: pääosin etäopintopäiviä ja muutama lähiopintopäivä/Valtakunnallinen ryhmä: etäopintopäiviä).Valmennuksen myötä suoritetaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, joka on erittäin arvostettu ammatillinen tutkinto.

Valmennus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on maksutonta.

Kymenlaakson alueen ryhmä aloitti aloitusinfolla toukokuussa 2024, mutta vielä kerkiät ryhmään mukaan. Ensimmäinen opintopäivä pidetään lähitoteutuksena 27.8.2024 Kotkassa. Ilmoittaudu 27.6.2024 mennessä. Ryhmään otetaan osallistujia ensisijaisesti Kymenlaakson alueelta. Toteutuksessa on mukana myös EKAMI.

Seuraava valtakunnallinen ryhmä käynnistyy 1.10.2024 etäyhteyksin. Ilmoittaudu mukaan 24.9.2024 mennessä. Ryhmään otetaan 25 osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla painiketta alla tai jatka lukemista kehittäjävalmennuksen tavoitteista ja sisällöstä.

Huom! Voit kysyä myös muista alueista ja tulevista ryhmistämme.

Valmennusohjelman keskeisiä tavoitteita ovat mm.:

  • Muutosvalmiuksien edistäminen
  • Yhteiskehittämisen, osallistamisen ja vertaisoppimisen valmiuksien ja rakenteiden vahvistaminen
  • Asiakaslähtöisten, hyvinvointia ja terveyttä edistävien palveluiden kehittäminen
  • Konkreettisten työkalujen, menetelmien ja ratkaisujen tarjoaminen arkipäivän kehitystyöhön
  • Avoimien, integraatiota tukevien ja verkostomaisten toimintatapojen luominen

Kysy rohkeasti lisää.

Ohjelman osa-alueet näet alla (tarkentuu myöhemmin):

Klikkaa kuvaa alla & suurenna nähdäksesi yksityiskohtaisesti. Palaa takaisin jatkaaksesi lukemista.

Sote Meets Hyte -ohjelman sisältö

 

Miksi sinun ja organisaatiosi kannattaa ilmoittautua mukaan?
Lue Hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi laajaa yhteistyötä -artikkelista kuinka ohjelman kehittämistehtäviä peilataan oman alueen toimintaan ja koulutuksen aikana opittua viedään joustavasti koko ajan käytäntöön. Vielä tätäkin parempaa on vertaistuki.

Ole mukana muutoksen ja kehityksen kärjessä sekä verkostoidu muiden alan ammattilaisten kanssa! Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi valmennusohjelmassa.

Kysy lisää:

  • Haluan lisätietoa koulutuksesta
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteystiedot

Verutum Oy
Pasilankatu 2
00240 Helsinki

[email protected]

Y-tunnus: 1798271-7