fbpx

Esihenkilötyö ja Johtaminen ensihoidossa

ESIHENKILÖTYÖ ja JOHTAMINEN ENSIHOIDOSSA -valmennusohjelman seuraava ryhmä on käynnistymässä syksyllä 2022. Ohjelma on suunnattu ensihoitotyössä toimiville asiantuntijoille, esihenkilöille ja esihenkilötyöhön siirtyville ammattilaisille.
Valmennusohjelman avulla kehität omaa toimintatapaasi valmentavana ja innostavana esihenkilönä ja saat työkalupakin oman esihenkilötyön tueksi.
Ohjelman valmentajat ovat terveydenhuollon ja esihenkilötyön huippuasiantuntijoita. Valmennus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on osallistujille (sekä heidän työnantajilleen) maksutonta. Valmennuksen myötä suoritat esihenkilötyöhön ja johtamiseen liittyvän ammattitutkinnon.

Valmennuksen kesto on n. 1,5 vuotta ja ohjelmaan kuluu noin 10 opintopäivää.
Seuraavan valmennuksen sisällöllinen jakso käynnistyy jo syksyllä 2022.

Varaa paikkasi ja verkostoidu ensihoidon ammattilaisten kanssa klikkaamalla Ilmoittaudu!

Tutustu Verutumin kaikkiin käynnissä oleviin sosiaali- ja terveydenhuollon ohjelmiin klikkaamalla tästä tai jatka lukemista ja perehdy Esihenkilötyö ja Johtamisen -sisältöön.

OHJELMAN osa-alueet, Esihenkilötyö ja Johtaminen ensihoidossa (klikkaa, suurenna ja palaa takaisin ilmoittautumaan):

 

Miksi sinun ja organisaatiosi kannattaa ilmoittautua mukaan? Kysymykseen saat vastauksen lukemalla Mian ja Paulan kokemuksia ensihoidon esihenkilötyön valmennuksesta klikkaamalla tästä.

 

Kysy lisää:

  • Haluan lisätietoa koulutuksesta
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteystiedot

Verutum Oy
Pasilankatu 2
00240 Helsinki

[email protected]

Y-tunnus: 1798271-7