fbpx

Diabetestyö

Voit varata jo paikkasi seuraavassa ryhmässä, joka aloittaa 30.3.2023.

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Diabetesliiton kanssa.

Diabetestyö– Vaikuttavan kehittämisen askelmerkit -valmennusohjelma on suunnattu diabetestyötä tekeville terveydenhuoltoalan ammattilaisille. Valmennuksen suunnittelussa on ollut mukana Verutumin lisäksi Suomen Diabetesliitto ry sekä Diabeteshoitajat ry.

Valmennus antaa sinulle konkreettisia työkaluja arkipäivän asiakaslähtöisiin toiminta- ja palvelukäytäntöihin, ja sen sisältö kytketään tukemaan diabetestyön kehitystarpeita. Koko valmennusprosessi on ideointia, kehittämistä, pilotointia ja lopulta uusien tai kehittyneempien toimintamallien käytäntöön vientiä organisaation tavoitteiden ja strategioiden pohjalta.

Valmennus kestää noin 1,5 vuotta, ja sisältää 11 opintopäivää. Opintojaksojen sisällöissä yhdistyy alan uusin tutkimustieto, hyvien käytäntöjen jakaminen sekä tuote-/palvelukehitysosaamisen edistäminen.

Tutustu Verutumin kaikkiin käynnissä oleviin sosiaali- ja terveydenhuollon ohjelmiin klikkaamalla tästä tai jatka lukemista ja tutustu valmennusohjelman tavoitteisiin. Seuraava ryhmä käynnistyy 30.3.2023, ilmoittaudu mukaan!

Valmennusohjelman keskeiset tavoitteet:

  • Uusien toimintamallien kehittäminen diabetestyöhön
  • Paremman asiakaskokemuksen saavuttaminen ja asiakaslähtöisen toiminnan kehittäminen
  • Verkostoyhteistyön ja moniammatillisen toiminnan edistäminen
  • Hyvien käytäntöjen jakaminen

 

Kysy lisää ja ilmoittaudu!

Kysy lisää:

  • Haluan lisätietoa koulutuksesta
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteystiedot

Verutum Oy
Pasilankatu 2
00240 Helsinki

info@verutum.fi

Y-tunnus: 1798271-7