ilmoittaudu

Tapamme toimia

Pitkäkestoiset vaikutukset

Kokemuksemme mukaan pitkäkestoisilla koulutusohjelmilla saadaan aikaan parhaita ja pysyviä tuloksia. Toteuttamamme koulutukset ovat pääsääntöisesti 6–24 kuukauden mittaisia.

Asiakaslähtöinen toimintamalli

Emme tarjoa valmiita vastauksia, vaan Verutumin koulutusratkaisut suunnitellaan aina organisaatioiden todellisten osaamistarpeiden ja koulutushaasteiden mukaan.

Asiantuntijuus

Huippukouluttajillamme on vahva teoreettinen pohjakoulutus ja vähintään kymmenen vuoden kokemus vaativista tehtävistä omilla osaamisalueillaan.

Teoriasta toimintaan

Verutumin monimuotomenetelmä yhdistää lähiopiskelun, ohjatun verkko-opiskelun, itseopiskelun sekä työssä oppimisen. Teoria viedään käytäntöön pitkäjänteisellä kehittämisellä.

Yksilöllinen koulutus

Oppimisen tukeminen, tutor- ja mentor-verkostot sekä yksilölliset kehittämiskeskustelut ovat kaikki keskeisiä koulutuksiimme liittyviä toimintamuotoja.

Strategiat käytäntöön

Henkilöstön koulutus on tehokas tapa jalkauttaa yrityksen strategioita käytäntöön. Tarjoamme koulutusratkaisuja, jotka vastaavat juuri tähän haasteeseen.

Vertaisoppien

Oppiminen on vuorovaikutusta. Haluamme taata asiakkaillemme ihmisläheistä ja toiminnallista koulutusta. Erilaisista yksilöistä koostuva ryhmä on enemmän kuin osiensa summa.

Valtakunnallisesti, kansainvälisyyttä tukien

Verutum toimii kattavan sidosryhmäverkostonsa kautta koko Suomen alueella. Lisäksi toteutamme koulutuksia, joiden tavoitteena on edistää suomalaisten yritysten kansainvälistä laajentumista.

Ota yhteyttä

Voit laittaa meille viestin ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Kysymyksiä tai mietteitä? Autan mielelläni.

Paina ENTER keskustellaksesi